APARTMANI KRK  -  CROATIA

                                                                                                                        ...it´s all you need

Dobro došli na stranice obitelji Sindičić iz Punta na otoku Krku!

Već dugi niz godina nudimo svojim gostima odličan smještaj u potpuno opremljenim apartmanima u obiteljskoj kući. Naša je kuća, okružena zelenilom, smještena na mirnoj lokaciji u idiličnom mjestašcu Puntu. Punat se nalazi na jugozapadnoj strani najvećeg jadranskog otoka Krka, u jednoj od najzašticenijih uvala Jadrana, “Puntarskoj Dragi”.

Apartmani u našoj obiteljskoj kući imaju kapacitet od 2-7 osoba. Da biste se osjećali sto udobnije, na raspolaganju Vam stoji potpuno opremljena kuhinja s plinskim i električnim štednjacima, pećnicom, frižiderom te aparatom za filter kavu. Čista posteljina i ručnici se periodički mijenjaju, a na raspolaganju stoji i perilica za rublje. U apartmanima se nalazi klima uređaj, ali i grijanje – ukoliko želite provesti miran odmor i izvan ljetne sezone. Unutar cijele kuće dostupan je WLAN, koji je besplatan za naše goste.

Pred kućom se nalaze prostrana terasa sa sjedećim mjestima i ugrađenim roštiljem te privatno parkiralište. Svega 5 minuta ugodne šetnje dijeli nas od mora, a do centra Punta udaljeni smo 10 minuta laganog hoda. U susjedstvu se nalazi nekoliko restorana i supermarket.

PUNAT je malo primorsko mjesto smješteno u jednoj od najljepših uvala Jadrana. Okružen je zelenim maslinicima koji u kontrastu s plavim morem i prirodnim šljunčanim plazama pruža idiličnu sliku odmora s naglaskom na relaks. Da bi slika bila potpunija, usred Puntarske drage nalazi se otočić Košljun s franjevačkim samostanom i muzejima, tako da je nezaobilazna atrakcija Punta upravo posjet brodom tom dragulju sjevernog Jadrana.

Punat je uz svoje raznolike sadržaje idealno mjesto za odmor cijele obitelji. Nezaobilazni su vodeni sportovi poput ski lifta, koji je udaljen svega 3 km; ronjenje (u samom mjestu ima vise diving centara), paragliding, acquagun, odbojka na plaži i sl. Tu su i zanimljivi izleti brodom kao npr. panoramske vožnje, posjete susjednim otocima, taxi boat koji vas prevozi do idiličnih uvala gdje možete uživati u netaknutoj prirodi. Punat je udaljen 30 km od Krčkog mosta koji otok spaja s kopnom, 18 km udaljen je od trajektnog pristaništa Valbiska, a na otoku se nalazi i zračna luka “Rijeka”.

Okolica Punta obiluje i obilježenim pješačkim stazama koje vas vode do mjesta s panoramskim pogledom što oduzima dah. U ljetnim mjesecima otok Krk je poznat i po organizaciji kulturnih manifestacija na otvorenom.

Zahvaljujući blagoj mediteranskoj klimi, na otoku Krku možete uživati u plodovima zemlje i mora. Puntarsko extra djevičansko maslinovo ulje, otočko vino, aromatični začini, krčka janjetina i riba čine ukusnu i zdravu mediteransku kuhinju u kojoj možete uživati u mnogobrojnim restoranima u Puntu i na otoku Krku.

 

Recent Photos

Recent Videos

1329 views - 0 comments
652 views - 0 comments
612 views - 0 comments
576 views - 0 comments